Okul Müdürümüzden

Sevgili Öğrenciler, Saygıdeğer Öğretmenler, Sayın Veliler,

Marmara Eğitim Kurumları; çatısında Maltepe Üniversitesi, İstanbul, Kartepe ve Bodrum kampüslerini barındırmaktadır.

Türk ve dünya eğitim sisteminde kendine yer edinen, “dünya standartları”nda eğitim veren kurumumuzda evrensel ve ulusal değerlere sahip, çağdaş, yaratıcı, üretken, alan bilgisi tam, kültürel zenginliklere önem veren, bilimsel alanda kendini yetiştiren, hoşgörülü öğretmenlerimiz; araştırmacı, bilgili, düşünen, iletişim kurabilen, ilke sahibi, açık fikirli, duyarlı, risk alabilen, dengeli, dünya vatandaşı olmanın bilincine varabilen bireyler yetiştirmektedir.

Uzun yıllar boyunca, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında yürüdüğümüz eğitim yolunda elimizdeki eğitim meşalesini ebediyete kadar taşıyacak olmanın haklı gururunu yaşayarak Bodrum Marmara Koleji Lise Müdürü olarak görev yapmanın heyecanı içerisindeyim. Eğitime gönül vermiş, eğitimin temeli sevgidir anlayışının önemini vurgulayan kurumumuzun çatısı altında yer almaktan her zaman mutluluk ve gurur duyacağım.

Sevgi ve saygılarımla,

Renin ÖKTEM