Anadolu ve Fen Lisesi Müdürümüzün Mesajı

Sayın Öğretmenlerimiz, Saygıdeğer Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Okul, çocuklarımız için bir eğitim kurumu olduğu kadar, aynı zamanda ikinci bir yuvadır. Vizyonu, misyonu, değerleri, evrenselliği, hedefleri ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlılığıyla Bodrum Özel Marmara Koleji daima bu önemli misyona bağlı kalarak ilerlemektedir. Çocuklarımızı aklın ve bilimin öngördüğü kurallar ve koşullar içinde sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle yetiştiriyoruz. Okulumuz, hızla gelişen ve değişen bir dünya karşısında eğitim sistemini sürekli yenileyen, bilgi teknolojilerinden en üst düzeyde faydalanan, yabancı dilleri çok iyi seviyede kullanabilen bireyler yetiştirmektedir. Türkiye'nin dünya okulu olan Bodrum Özel Marmara Koleji, 2015 yılından bugüne kadar başarıyla uyguladığı IB diploma programı ile fark yaratmaktadır. Okulumuz bünyesinde 2019 yılında kurulan Bodrum'un ilk Fen Lisesi ile eğitim kalitemizi ve gücümüzü bir üst segmente taşımanın gururunu yaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk der ki: “Milli eğitim politikamızın temel ilkesi, bilgisizliğin yok edilmesidir. Bu yapılmadıkça yerimizdeyiz... Yerinde duran bir şeyse geri gidiyor demektir.” Eğitim öğretim yılı hepimiz için başarının, sevginin, saygının, güzelliklerin çoğaldığı bir yıl olsun. Çocuklarımızla her zaman birlikte el ele, yürek yüreğe başarma azmi ile yol alacağız. Okulumuzun çocuklarımızı güçlü eğitim kadromuzla daha ileriye taşıyacağına inanıyor ve hepinize başarılar diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla…

Gökhan BARKIN