Ölçme Değerlendirme

Özel Marmara Koleji olarak sizlere sınav sonuçlarını daha hızlı ulaştırabilmek için OKULSİS programı uygulamasını başlatmış bulunuyoruz. Bu program aracılığı ile okulumuzda uygulanan ölçme değerlendirme test ve sınav sonuçlarına online ulaşabilirsiniz.

• OKULSİS porgramına ulaşmak için tıklayınız.
  • OKULSİS programı ile ilgili destek için mekbis@mek.k12.tr
  • Hafta Sonu Kurs Sınav Sonuçları tıklayınız

YGS-LYS Hazırlık Çalışmaları Hakkında

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı YGS-LYS Hazırlık Çalışmaları kapsamında yapılacak olan deneme sınavları sonuçlarına ulaşmak için,

adresini tıklayınız.

NOT

1. Sisteme giriş yaparken öğrenci numarasının başına kurum kodu getirilir. (Örneğin 632 kurum kodu ile numarası 78 olan bir öğrenci 632078 şeklinde ve şifre olarak TC Kimlik No’sunun son 4 karakteri ile giriş yapabilmektedir.)
  2. Sınava ait optik formda Kurum Kodu(632), Öğrenci Numarası, Öğrenci Adı Soyadı, Öğrenci TC Kimlik No, Test No, Kitapçık Türü zorunlu olarak kodlanmalıdır. Eksik kodlama olduğu durumda sistemde sonuçlara ulaşılamamaktadır.