Ölçme-Değerlendirme

Sentez ve değerlendirme düzeyinde edindikleri davranışların da ölçülmesine ağırlık verilir.                    1, 2 ve 3. sınıflarda öğrencilerin gelişimi, ilerleme ve çabaları öğretmen gözlemlerine göre belirlenir. 4. sınıf ve sonrasında ise yazılı sınavlar yapılır. Öğrenciler, bir ders yılında istedikleri ders veya derslerden bireysel ya da grup çalışması şeklinde öğretmen rehberliğinde en az bir proje hazırlar. Öğrencilerin başarılarının belirlenmesinde ders ve etkinliklere katılımı, performans görevleri de dikkate alınır. TEOG sınavına, YGS ve LYS’ ye hazırlık sürecinde, her bir öğrencinin desteklenmesi gereken alanlar tespit edilerek gerekli çalışmalar yapılır.