Owlypia'da Dünya Birincisiyiz!

Kocaeli Marmara Koleji olarak bu sene ilk defa katıldığımız, sınav merkezi ve elçisi olduğumuz uluslararası bir yarışma olan, öğrencilerin entelektüel meraklarını arttırmayı ve akademik becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Owlypia'da 4450 katılımcı ve 72 ülke arasından dereceler aldık!

İngilizce Öğretmenimiz Doğaç Kutlu'nun rehberliğinde Edebiyat ve Kültür alanında yarışmaya hazırlanan öğrencilerimizden Emirhan Yüksel Dünya birincisi, Duru Uzel dünya üçüncüsü (15-18 yaş arası Owlys kategorisinde), Ahmed Al-Mosouli ise dünya on ikincisi (11-14 yaş arası Owlet kategorisinde) olmuştur. Üstün başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor, her birinin altın madalya sertifikasını kazanmaları sebebiyle okul olarak haklı gururunu yaşıyoruz.