Özel İstanbul Marmara Koleji EYP /Avrupa Gençlik Parlamentosu öğrencileri, sertifika almaya hak kazandı

Özel İstanbul Marmara Koleji  EYP /Avrupa Gençlik Parlamentosu öğrencileri, 11-14 Ekim 2019’da  Üsküdar Amerikan Lisesi Ulusal Forumu’nda okulumuzu başarıyla temsil ederek sertifika almaya hak kazanmışlardır.

Açılış konuşmasını Prof. Dr. Ersan Şen’in yaptığı gençlik forumunda gençlerimiz; Türkiye’nin siyasal, sosyal, ekonomi, medya ve sanat alanındaki sorunlarını dört gün boyunca komitelerinde tartışarak bunlara çözümler ürettiler. Türkiye’de sağlık ve beslenme konularını sürekli gündemde tutan Prof. Dr. Canan Karatay’ın konferansın kapanış konuşmasını yaptığı genel kurulda, öğrencilerimiz aktif olarak görev aldılar. Tarih Öğretmeni Zülal Eroğlu ve İngilizce Öğretmeni Sitem Sipahi’nin danışmanlığında  konferansa katılan öğrencilerimiz; Mehmet Kaan Kaboğlu, Mina Eren, Mehmet Kaan Ersan, Elif İpek İlan, Hena Akçivi, Alara Saygı, Azra Yeni, Melisa Eren, Alp Yurter, Ceren Özselanik ve Ayşegül  Han’ı tebrik ediyor,başarılarının devamını  diliyoruz.

“ Gençlerimizi; düşüncelerini çekinmeden açıkça ifade etmeye, inandıklarını savunmaya, başkalarının düşüncelerine saygı göstermeye alıştırmalıyız. ”  Mustafa Kemal Atatürk