Özel Marmara Koleji Öğrencisi Elif Buse Erdoğan Türkiye Delegesi Seçildi

23.Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye seçimlerine katılan Özel İstanbul Marmara Koleji ve EYP Kulübü öğrencisi Elif Buse ERDOĞAN 02-09 Eylül 2019 tarihinde Polonya’da gerçekleşecek Avrupa Gençlik Konferansına Türkiye delegesi olarak seçildi.

Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye yetkilileri tarafından yapılan ön elemeyi geçerek 13-16 Nisan 2019 tarihinde Samsun’da gerçekleşen konferansa  gitmeye hak kazanan EYP Kulübü öğrencileri siyasi, sosyal, ekonomik kültürel alanlarda Avrupa sorunlarına  komitelerinde çözümler aradılar.Avrupa’da gerçekleşecek uluslararası konferanslara öğrenci seçmek üzere EYP’nin yurt dışından gelen deneyimli jürisi ,öğrencileri gözlemleyerek değerlendirdi. İngilizce dil yeterliliği, genel motivasyon, bilgi düzeyi, liderlik vasıfları, aktif katılım ve takım çalışması uyumluluğu  kriterlerinde gösterdiği üstün başarı nedeni ile ECON (Ekonomi) komitesinde çalışmalarını gerçekleştiren 11.sınıf öğrencisi Elif Buse Erdoğan büyük beğeni toplayarak  Uluslararası konferanslarda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.Marmara EYP danışman öğretmenleri Zülal Eroğlu ve Sitem Sipahi danışmanlığında 23.Ulusal Seçim Konferansı’nda başarı gösteren Elif Buse Erdoğan’ı tebrik ediyoruz.