Özel Marmara Koleji öğrencileri 'Sürdürülebilir Yaşam' projesi

ÖZEL MARMARA KOLEJİ

‘SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM’

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ EKİBİ BOLU’ DA

Özel Marmara Koleji  öğrencilerinin   Coğrafya öğretmeni  Sedat TOY  rehberliğinde  yürüttüğü ‘Sürdürülebilir Yaşam’ Sosyal Sorumluluk projesi 2014-2015  öğretim  yılında da  devam ediyor.

18 Ekim 2014 Cumartesi günü  proje  ortağı dört  okulun  öğrencileri ve  öğretmenleri  ‘Doğa  insanı Serdar KILIÇ’ın’  bulup ilgilenmemiz için bize  emanet  ettiği  Bolu  ili  Seben  İlçesi Alpağut   köyüne doğru yola koyuldu.

Her zamanki gibi  köylünün  sıcak ilgisiyle  karşılandılar. Paylaşımlarda bulunuldu. Geleneksel Elma  Festivaline  katılıp bir  yıl  boyunca  yapılacak işleri  planlayarak geri döndüler.

Alpağut  köyü  ve buna  benzer  köylerimizin  yok  olmaması için  öğrencilerimiz  projelerine  devam  edecekler.

.

Ozel Marmara Koleji