Public Speaking

24.03.2017 tarihinde FMV Işık Okulları Nişantaşı kampüsünde yapılan “Public Speaking” adlı İngilizce konuşma yarışmasında, Özel Marmara Kolejini Zeynep Tezer ve Özel Marmara Fen Lisesini Eralp Kaan Karduz adlı öğrenciler temsil etmişlerdir. Özel Marmara Kolejinden Begüm Çakmakçılar, Emirhan Kutsal ve Özel Marmara Fen Lisesinden Darya Çelebi adlı öğrenciler İngilizce öğretmenimiz Burak Demirkazık'ın gözetiminde konuşmacılarımıza destek olmuşlardır. Özel Marmara Kolejini temsil eden Zeynep Tezer "Feminism" ve Özel Marmara Fen Lisesini temsil eden Eralp Kaan Karduz, "Impacts of technology on societies" konuları hakkında başarılı bir şekilde konuşmalarını icra etmişlerdir.