Salt Galata

Marmaralı cesur gençler, ‘’Bir Avuç Cesur İnsan’’ Projesi ile Salt Galata daydı.

Salt Galata’da 10 Aralık tarihinde yapılan ‘Liseler İçin Belgesel Günleri’ programında ‘Bir Avuç Cesur İnsan’’ isimli belgesel sunumuna öğrencilerimiz , Tarih Öğretmeni Melek Ekşi rehberliğinde katıldılar.Özel Marmara Fen Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Başak Cantürk sunumuyla büyük beğeni topladı. Türkiyedeki enerji sorunlarını sorgulayan Marmaralı gençler, enerji sorunun çözümünde tek yolun HES ler olmadığını savundular. Alternatif enerji kaynaklarının doğru değerlendirilmesini farklı projelerle ortaya koydular. Bir avuç enerji için doğanın katledilmemesi gerektiğini yüreklerini ortaya koyarak savundular.

Özel Marmara kolejinin çevresine,ülke sorunlarına duyarlı öğrencileri bu konudaki çalışmalarını azimle sürdüreceklerdir.

Sloganları’’HESLERE KARŞI DEĞİLİZ, DOĞAYI KATLETMEYELİM.’’

Salt Galata Salt Galata