Sınıflarımız

Marmara Koleji’nde tüm sınıflar 20 kişiliktir. Sınıflar öğrenci başına 2.15 m2 alan ve 6.8 m3 hacim ile dünya standartlarının üzerinde ferahlığa sahiptir. Sınıflarımızda internet bağlantılıdır ve tüm sınıflarda bilgisayar ve projeksiyon bulunmaktadır.

Derslikler

Derslerin konu içeriğine göre modern teknoloji ile donatılmış, teknoloji destekli ders işlemeye elverişli dersliklerimiz bulunmaktadır. Tüm koridorlarda öğrencilerin öğretmenleri ile bire bir çalışabilecekleri, soru sorabilecekleri ve üniversiteye hazırlık aşamasında her dakikalarını değerlendirebilecekleri her alan için çalışma sınıfları mevcuttur. Bu çalışma sınıflarında öğrenciler, her branştan öğretmenlerine sorularını sorabilmekte ve eksiklerini belirleyip kapatabilmektedirler. Ayrıca her gün 16.00-17.15 saatleri arası öğretmenlerin ofis saatlerinde öğrenciler öğretmenleri ile bire bir çalışma olanağına sahiptirler. Okulumuzda yatılı bölüm de mevcuttur.

Laboratuarlar

Marmara Koleji’nde Ortaöğretim Kurumları bazında en modern ve en üst derecede donanıma sahip Fizik, Fizik DEMO, Kimya, Biyoloji ve Multimedya laboratuarları mevcuttur. Bu laboratuarlar derslerin dışında araştırma ve proje geliştirme çalışmaları için tüm öğrenci ve öğretmenlere de açıktır.