Sosyal Kulüpler

MEK Liselerinde; her öğrencinin mutlaka bir yetenek-beceriye sahip ve bunları sergileyebileceği bir alana ihtiyaç duyduğu düşüncesiyle, “Bilim-Teknoloji-Kültür-Sanat-Spor” dallarında Kulüp Çalışmaları yapılır. Kulüp Çalışmaları yoluyla; öğrencilere, kendilerine güvenlerini ve bireysel ilgi-yetenekleriyle liderlik niteliklerini geliştirebilecekleri, kendi değerlerinin farkına varabilecekleri bir ortam sunulur. “Kulüp Tanıtım” gününde öğrencilere 25-30 civarı çeşitli dallarda kulüp tanıtımı yapılarak, ilgileri doğrultusunda seçimleri değerlendirilir. Kulüp çalışmaları, uzman danışman eğitimciler tarafından yıl boyunca sürdürülür.

2015-2016 Öğrenci Kulüpleri ve Sosyal Etkinlikler

MUTFAK SANATLARI KULÜBÜ  SPOR KULÜPLERİ İNGİLİZCE DRAMA KULÜBÜ