Spor Tesisleri

YÜZME HAVUZU

Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzumuz her mevsim yüzme derslerine açıktır. Havuzumuzda beden eğitimi dersleri, öğrencilerimizin gelişim düzeylerine uygun çeşitli aktiviteler, organizasyonlar yapılmaktadır.

JİMNASTİK SALONU

Jimnastik salonumuzda öğrencilerimizin esneklik, koordinasyon gibi temel motor becerilerinin gelişiminin sağlanması amacıyla beden eğitimi dersleri ve çeşitli aktiviteler yapılmaktadır.

DANS SALONLARI

Öğrencilere vücut esnekliğini kazandırmak, ekip ruhu ve sorumluluk bilinci vermek, ritim duygusu edindirmek amacıyla programlanmış bale, modern dans, halk oyunları  vb. dans dersleri yapılmaktadır. Bu birimlerde öğrencilerimiz, kendilerini beden dilleri ile ifade etme olanağı bulurlar.

KAPALI SPOR SALONU

Salonumuzda öğrencilerin temel motor becerilerinin gelişimlerine katkı sağlamak, spor disiplinini ve ahlakını öğretmek amacıyla branş temelli beden eğitimi dersleri yapılmaktadır. Bunun yanı sıra 400 kişilik çift taraflı tribünü, nizami ölçülere sahip basketbol, voleybol ve hentbol sahaları ile çeşitli spor aktivitelerine ve müsabakalara ev sahipliği yapılmaktadır.

TENİS KORTLARI

Kampüsümüzde iki adet açık, bir adet kapalı olmak üzere toplam üç adet tenis kortu bulunmaktadır. Tenis çalışmaları ile çeviklik, denge, esneklik ve hız kazandırılması gibi fiziksel faydaların yanı sıra sabrı ve odaklanmayı geliştirici çalışmalar yapılmaktadır.

FUTBOL SAHASI

Kampüsümüzde beden eğitimi derslerinde ve futbol turnuvalarında kullanılmak üzere suni çim ile kaplanmış bir adet modern futbol sahası bulunmaktadır.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.