ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN`A MALTEPE ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN ONURSAL DOKTORA UNVANI VERİLDİ

Maltepe Üniversitesi tarafından, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a,  Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı'nın planlanması, inşası ve sonuçlandırılması sürecindeki gayretleri ve katkısı nedeniyle fahri doktora unvanı verildi.

Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) 7. Olağan Genel Kurulu kapsamında gerçekleştirilen onursal doktora takdimi töreninde konuşan Ahmet Arslan, Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar ve senato üyelerine teşekkür ederek, bu unvanın kendini gururlandırdığını söyledi. Ülkenin gelişmesi adına “Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı Projesi” dışında birçok projeye daha imza attıklarını dile getiren Arslan, konuşmasında tüm bu yapılanların aslında kendi görevleri olduğunu belirtti. Ahmet Arslan, ülke adına gerçekleştirdikleri bu projelerde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olarak müsteşar ve genel müdürlerden yol boyunca çalışan işçilere kadar aslında 250 bin kişilik bir aile olduklarını ve bu fahri doktorayı birlikte çalıştığı tüm emekçiler adına aldığını da söyledi.

Maltepe Üniversitesi tarafından 16 Mart Cuma günü gerçekleştirilen onursal doktora törenini, Radyo-TV Alanında eğitim gören Özel Marmara Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri de bir haberci kimliği ile takip ettiler. 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.