Umutlar Gerçek Oluyor

MASALLARLA YOLA ÇIK!

Kocaeli Marmara Koleji öncülüğünde Yaratıcı Parmaklar Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan ve geliri 1 Milyon Kitap Projesine bağışlanacak ‘’ Uykusuza Masallar’’ etkinliğine öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tam destek verdi.

Özge Özcan tarafından gerçekleşen masal dinletisiyle; öğrencilerimizin kendini ifade edebilmesi, günlük yaşamında bazı problemleri çözebilmesi ve olumsuz olan davranışlarını değiştirebilmesine yardım edildi.

Aynı zamanda öğrencilerimiz elde edeceği gelirle 1 Milyon Kitap Projesi üzerinden ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunarak ‘’Umutlar gerçek oluyor’’ sloganıyla çıktıkları bu yolda; yardımlaşmanın, paylaşmanın, duygudaşlığın önemini kavradılar.