WHISPERS of WISDOM ŞİİR DİNLETİSİ

Özel  Marmara Koleji Yabancı Diller Bölümü İngilizce Şiir Dinletisi performansını 13Mayıs Salı günü sahneye koydu. İngilizce Öğretmeni  Zehra Hasır’ın düzenlediği  bu aktiviteye 28  öğrenci ve  5 öğretmen 40 şiirle katılım sağladılar.
Whispers of Wisdom adlı bu gösteride ; öğrencilerimiz şiirin ritmik ve tematik büyüsüne kapılarak  İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca şiirler okudular.
Öğretmenlerimizden Can Esen, programın açılış konuşmasında son derece ilgi çekici bir şiir dersi vererek izleyenleri büyüledi.  İnsanoğlunun doğumundan, çocukluğundan, sevdalarından , hayallerinden, umutlarından, yaşlılığından ve kayıplarından söz eden özenle seçilmiş dünya edebiyatı şiirleriyle ve bunlara eşlik eden melodilerle Marmara Koleji öğrencileri keyifli bir duygu seline kapılmıştır. Öğrencilerin yanında  Pınar Çırpanlı, Aslı Kaşdarma, Esra Kesenci, Sedat Toy ve Can Esen  gibi öğretmenlerimizin okudukları şiirler de  güne ayrı bir güzellik katmıştır.