Yerleşke

21. Yüzyılın Dünya Okulu Marmara Kolejinin Bitez’de bulunan yeni yerleşkesi, öğrencilere çocukluklarını doyasıya yaşayabilecekleri ferah ve nezih bir ortam sunmaktadır. Kampüsümüzde modern derslikler, laboratuvarlar, uygulama atölyeleri, seminer salonları, çok amaçlı 800 kişilik tam profesyonel sahne, uluslararası standartlarda spor salonu, bale, dans, halkoyunları salonları, beden eğitimi salonu, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, iki adet açık, bir adet kapalı tenis kortu ve futbol sahası bulunuyor. Toplam 35.000 metrekare kapalı alandan oluşan bu yerleşke, Ege Bölgesi’nin en büyük kampüsü olma özelliğini de taşıyor. Okulumuz trafikten, sesten, kalabalıktan uzak; yemyeşil bir doğa içinde kuruludur. Kampüsümüzde öğrencilerimizin hizmetine sunulmuş olan birçok eğitim alanı mevcuttur:

• Açık ve Kapalı Oyun Alanları
  • Amfiler
  • Derslikler
  • Kütüphane

Eğitim bloklarımızdaki sınıflarımızda her öğrencinin kendine ait şifreli dolabı bulunmaktadır. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerimizin her biri ayrı bina, bahçe, tuvalet ve amfi olanaklarına sahip olup yemekhane ve kütüphanesi ortaktır. Kampüsümüzün böylesine donanımlı bir yapıda olması, öğrencilerimize zengin öğrenme ve uygulama olanakları kazandırmaktadır.

ÇEVREYE DUYARLI VE DOĞAYLA İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI

Bodrum Marmara Koleji, Bodrum’un dinamik gelişimini yansıtmaktadır. Okulun geleceği ile ilgili planlar yapılırken doğal güzelliklerin korunması ve geliştirilmesi ön planda tutulur. Kampüs bünyesinde yaklaşık beş dönüm arazide mandalina, limon ve zeytin ağaçları bulunmaktadır. Çevreye duyarlı kampüste, içme ve kullanma suyu arıtmasında ileri teknoloji sistemler kullanılmaktadır.