Yunanistan’la Öğretmen Değişimi Programımız Devam Ediyor

ARMABEY projesi kapsamında 07-10 Nisan 2019 tarihinde , İngilizce Öğretmeni Sitem Sipahi ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Damla Destanoğlu Selanik’teki kardeş okulumuz Aristotelio Koleji’ne ve de Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Handan Sözbilen ile İngilizce öğretmeni Bengisu Aydemir Öncü, Atina’daki kardeş okulumuz Montessori Koleji’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Öğretmenlerimiz, ziyaret ettikleri okulun yönetici ve öğretmenleri ile bir araya gelerek okullardaki işleyiş ve bu sene gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında görüşmeler yaptılar. İngilizce ve Yunan Dili Edebiyatı derslerine misafir olarak katılım sağladılar.

Aristotelio ve Montessori Koleji yetkilileri ve öğretmenleriyle, eğitim yaklaşımları, okul içi uygulamalar ve materyal kullanımı alanlarında bilgi paylaşımında bulunan öğretmenlerimiz, Yunanistan eğitim sisteminin yerel bir koleje yansımalarını her yönüyle, yakından gözlemleme imkânı elde ettiler ve bu şekilde iki ülke ve okul arasında atılan saygı, sevgi, sıkı dostluk ve paylaşıma dayalı sağlam temeller bir kez daha perçinlendi.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.