Mezun Olmak

Marmara Koleji Geleneksel Mezuniyeti Çırağan Sarayı’nda Kutlandı

Marmara Koleji Geleneksel Mezuniyeti tarihinde Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir balo ile kutlandı.Bütün bir sene boyunca YGS-LYS’ye hazırlanan öğrencilerimiz sınavın ardından, Çırağan Sarayının eşsiz atmosferinde gönüllerince eğlendiler.Bu sene ilk defa geleneksel Çırağan Balomuza katılan Özel Bodrum Marmara Koleji öğrencileri, İstanbul Marmara Koleji öğrencileriyle birlikte balonun tadını çıkardılar. Eşsiz manzara karşısında bol bol fotoğraf çektirip müziğin ritmine kapılan öğrencilerimiz keyifli dakikalar yaşadılar.Muhteşem saray mutfağından lezzetlerle başlayan gecenin ilerleyen saatlerinde öğretmenleri ve arkadaşlarıyla dans eden öğrencilerimizin coşkusu görülmeye değerdi. Gecenin sonunda Marmara Eğitim Kurumları Kurucusu Sayın Hüseyin Şimşek’in kutlama mesajı ile onur ve mutluluk duyan mezunlar, mezuniyet pastasını kesip, bu özel günün hayatları boyunca unutamayacakları en güzel anılardan biri olduğunu dile getirdiler.