2015
 
TEOG Başarılarımız

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının sonunda, öğrencilerimiz sosyal gelişimleri, sanat ve spor alanındaki performansları ve TEOG’da gösterdikleri başarıları ile bizleri yine gururlandırdılar. Akademik başarının yanında yaşam becerisi edindirmeyi hedefleyen Özel Marmara Eğitim Kurumları olarak hedeflediğimiz noktaya ulaşmış olduğumuzu görmek bizleri ayrıca onurlandırdı.

TEOG sonuçlarını incelediğimizde tüm öğrencilerimizin kendi potansiyelleri ve çabaları çerçevesinde ulaşabileceği en üst noktada olduğunu gördük ki bu durum farklılaştırmış eğitim öğretim yöntemlerini programlarımızın her aşamasında etkin olarak uygulayan, her öğrenciyi kendi içinde değerlendiren biz eğitimcilerin öncelikli hedefleri arasındadır.

Özel Marmara Eğitim Kurumlarından bu yıl mezun ettiğimiz 88 öğrencimizin 88’i TEOG’a girerek çeşitli Anadolu Liselerine, Fen Liselerine ve Özel Liselere girme hakkı kazandılar. Kurum politikası gereği 7. ve 8.sınıflara dışarıdan sınırlı sayıda öğrenci aldığımız bilgisinden yola çıkarak söz konusu başarıyı öğrencilerimiz, siz değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz adına gururla paylaşıyoruz. 

Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve siz değerli velilerimizi kutluyor, öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim süreçlerini de başarıyla tamamlamalarını diliyoruz. 

 

Okulumuz öğrencilerinin kazandıkları okulların listesine ulaşabilmek için, Tıklayınız.