10. SINIFLARDA İNGİLİZCE MÜNAZARA HEYECANI

Kolej ve Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencileri 02.04.2018 tarihinde yapılan İngilizce Münazara  Turnuvası’nda tezlerini başarıyla savundular.

Farklı düşünebilme, kendi düşüncelerini savunabilme, karşısındakileri ikna edebilme, izleyicileri etkileme gibi kazanımlara yönelik münazarada 10 A ve 10 C öğrencileri “Is television an effective tool in building the minds of children?” ve 10 B ve Fen Lisesi 10. sınıf öğrencileri  “Should students work after school?” konularını iki ayrı oturumda savundular.

İngilizce öğretmeni G. Pınar Çırpanlı’nın rehberliğinde ve 11. sınıf öğrencilerimizin jüri üyeleri olarak görev yaptığı münazarada Kolej 10 C veFen Lisesi 10A. birinci oturumun galibi olarak 10 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan finalde yarışmaya hak kazandılar.