MARMARA MESLEK LİSESİ

Marmara Meslek Lisesi Öğrencileri Beşiktaş-Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Maçında

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Beşiktaş RMK Marine Takımı ile 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Takımı, 20 Ekim Cumartesi günü Süleyman Seba Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri baştan sonra video kamera ile çekti. Profesyonel anlamda ilk çekimlerini 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Takımının Beşiktaş RMK Marine Takımı ile oynadığı bu maçta yaşayan Marmaralılar, maç sonrası yaptıkları görevden büyük keyif aldıklarını ifade ettiler. Karşılaşma sonunda Beşiktaş RMK Marine Takımı maçı 73-65 kazandı.