The duke of edinburgh’s international award

The duke of edinburgh’s international award Projesi kapsamın da  iki gece üç günlük Gümüş kampına katılacak olan öğrencilerimize kamp öncesi Uygulamalı Dersler Zümre Başkanı ve aynı zaman da Proje Süpervizörü  olan Mehmet EREN tarafın dan Çadır nasıl kurulur ve kullanılır, mat ve uyku tulumu kullanımı ve nelere dikkat edilmesi gerektiği, sırt çantası yerleştirilmesi, kamp set kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği, harita ve pusula kullanarak nasıl  yön bulunur  konularını içeren uygulamalı olarak bir eğitim verilmiştir. Öğrencilerimiz bu kamp boyunca  48-54 km arası mesafeyi sırt çantalarıyla birlikte belirlenen rota doğrultusun da kendi yönlerini bularak tamamlayacaklardır. Bu kampı başarıyla bitiren öğrencilerimiz bir sonra ki Altın kampına(3gece,4gün) katılmaya hak kazanacaktır. Kampımıza proje süpervizörleri Mehmet EREN ve Ahmet YÜKSEL ile birlikte katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

GÜMÜŞ KAMPI ÖĞRENCİ LİSTESİ

BARTU DEDE