TÜRKİYE ÖZEL OKULLAR BİRLİĞİ LİSE KOMİSYONU

Türkiye Özel Okullar Birliği Lise Komisyonu’nun almış olduğu karar doğrultusunda, sekiz okulun Lise bölüm/zümre başkanlarından oluşan takımların, belirlenen tarih ve yerde, mesleki paylaşım ve dayanışma buluşması adı altında bir araya gelmeleri planlanmıştır.

“Meslek Paylaşımı ve Dayanışma Buluşması” kapsamında sekiz okulun bölüm/zümre başkanlarının beş alanda ve 40-80 kişilik gruplarla bir araya gelerek, olumlu ve olumsuz uygulamaları tanımlayıp, örnek uygulamaları paylaşmalarına karar verilmiştir.

Ayrıca isteyen okulların iki kişi de katılabileceğine olanak tanınarak; rapor şablonu hazırlanmasına, moderatör okulun rapor, video, foto kayıtları oluşturmalarına ve bunların “Google Drive” ile paylaşılabileceğine dair planlama yapılmıştır.

Ayrıca bu buluşmada elde edilen verime göre; Uygulamalı Bilimler, Uluslararası Çalışmalar, Sosyal Etkinlikler, Ölçme-Değerlendirme Birimi ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi alanlarında bir buluşma oturumu daha planlanmasına karar verilmiştir.

Söz konusu etkinlik, 11 Mart 2017 Cumartesi günü, Marmara Eğitim Kurumlarında, 08.30-14.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.