YETER ARTIK YAŞAMAK VE YAŞATMAK İSTİYORUZ !

Marmara Eğitim Kurumları İlkokul 3.sınıf öğrencileri 1 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen “ Yeter Artık Yaşamak ve Yaşatmak İstiyoruz “ adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında çevreye karşı duyarlılıklarını ve farkındalıklarını arttırmak için denizlerimizdeki kirlilik ve bunun deniz hayvanlarının üzerinde yarattığı etkileri ile ilgili çalışmalar yapmıştır.

Öğrencilerimiz PETA KIDS  ve Orca Network Whale Sighting tarafından yürütülen biri San Dieago’da diğeri Miami Seaquarium ‘da bulunan Corky ve Lolita adlarında iki balinanın elli yılı aşkın sürelik esaretlerini sonlandırmak için bulundukları deniz eğlence merkezlerine durumu boykot ettikleri mektuplar yazmış ve Sevgililer Gününde Corky ve Lolita’ya onları desteklediklerini göstermek  ve sevgilerini iletmek adına sevgi kartları hazırlamışlardır.Yazılan mektuplar ve sevgi kartları Amerika Birleşik Devletlerindeki deniz akvaryumlarına gönderilmiş ve bu çalışmaların yer aldığı öğrencilerimizin konuyla ilgili çektikleri videolar Petakids ve Orca Network yetkilileri ile paylaşılmıştır. Bu anlamlı projeye katılan tüm 3. sınıf öğrencilerimize ve sosyal medya hesaplarından konu ile ilgili paylaşımlarını yaparak bize destek veren değerli velilerimize teşekkür ederiz.