2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA KOLEJİ ORTAOKUL OKUL – AİLE BİRLİĞİ

2018–2019 ÖĞRETİM YILI

1.DÖNEM SONU FAALİYET RAPORU

Göreve geldiğimiz 05.10.2018 tarihinden bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar aşağıdaki gibidir.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Özel Marmara Koleji Ortaokul Okul Aile Birliği olarak,

1-      Yönetim kurulumuz iş bölümü yaparak Başkanlığa Özlem ÖVGÜN, Başkan Yardımcılığına Canan SANLI, Muhasip Üyeliği Gaye KIZILCI, Sekreterliğe Kübra BAŞTUĞ, Üyeliğe Nagihan ÇELİK getirilmişlerdir.

2-      Toplantımızda alınan karar gereği İŞBANKASI İZMİT şubesinde ortak bir hesap açılmıştır. Hesap bağış ve diğer ödemeler için kullanılmıştır.

3-      Yapılan bağışlarla öğretmenler günü hediyesi olarak tüm akademik kadroya TEMA VAKFI’na bağışta bulunulmuş ve sertifika hediye edilmiştir.

4-      Tüm velilere tarafımızdan anket uygulanmıştır.

5-       Kardeş okul olarak seçilen ARSLANBEY İLK ve ORTAOKULU, KUBİLAY İLK ve ORTAOKULU’nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi 70 öğrenciye kışlık bot, mont, atkı-bere yardımında bulunulmuştur.

6-      23.12.2018 tarihinde tüm okulumuza duyuru yaparak “YENİ YILA MERHABA KAHVALTISI” düzenlenmiştir. WELLBORN LUXURY HOTEL’de gerçekleşen kahvaltıya toplamda 130 kişi katılmıştır.

7-      26-27-28 Aralık tarihlerinde Ortaokul fuaye alanında LÖSEV ve KORUNCUK stantları kurularak hediyelik ürün satışı yapılmıştır. Elde edilen gelir vakıfların hesaplarına aktarılmıştır.

8-      Ortaokul öğrencilerinin düzenlediği “Lösemili Minik Kalpler için Ben de Varım” projesine destek verilmiş olup, Kocaeli Üniversitesi Onkoloji Bölümü Hematoloji servisinde tedavi gören ve görecek olan hastalar için 110 adet pijama temin edilmiş olup öğrencilerle birlikte gidilerek teslim edilmiştir.

9-      Kocaeli Kızılay Kan Merkezi ile işbirliği yaparak okulumuzda Kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlenmiştir.