Öğretmenler Günü

Özel Marmara Kolejinin ev sahipliği yaptığı Öğretmenler Günü, 26 Kasım 2019 Salı günü, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Daire Müdürleri ve Maltepe Üniversitesinin değerli öğretim üyelerinin katılımıyla kutlandı.

Hasan Ali Yücel Salonu’nda yapılan Öğretmenler Günü töreninde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Sayın Müdürümüz Mehmet Alkan, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Aydoğdu, Maltepe Kaymakamı Sayın Meftun Dallı tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Okulumuz öğrencilerinden oluşan müzik korosu ve müzik öğretmenlerimizin dinletisinden sonra Marmara Kolejinin mezunu ve yeni öğretmeni Miray Aladağ, genç öğretmenler adına konuşmasını yaptı. Atatürk’ün eğitim ve öğretime verdiği önemi konu alan video, şiir dinletisi, müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisi programın eğlenceli ve anlamlı olmasını sağladı.