Sanat Alanında Başarılarımız

Atilla İlhan Bilim Sanat ve Kültür Vakfının Türkiye genelinde düzenlediği  ‘’8.Atilla İlhan Lisesi Gençler Kompozisyon Yarışması’nda Okulumuz 12 IB öğrencilerinden Naime Önal birinci olmuştur. VKV Koç Özel Lisesinin İstanbul Liseler arasında düzenlediği ‘’Suna Kıraç Liseler arası 9.öykü yazma yarışmasında ise 12 IB sınıfından Büşra Ayoub İstanbul birincisi olmuştur.

Özel Marmara Koleji Tiyatro Kulübü, 15 Mayıs 2015 Cuma günü, Yunan yazar Yakovos Kambanellis’in “Savaş Baba” adlı oyununu sahneledi.

Kısa Film

13 Mayıs 2015 Dil Bayramı nedeniyle düzenlenen “Türkçem Benim Ses Bayrağım” konulu öykü yazma yarışmasında 11. sınıf öğrencilerimizden Büşra Ayoub, “Gözlemleyen” adlı öyküsüyle Maltepe ilçe ikincisi oldu. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

21 Şubat 2012: Arel Koleji’nin düzenlediği "İzler" temalı şiir yarışmasına "Görünmeyen İzler" şiiriyle Umut Taş katıldı. Mansiyon Ödülü aldı.

Okulumuz Tiyatro Kulübü, 2011-2012 eğitim öğretim yılında Profilo AVM Liselerarası Tiyatro Yarışması’nda, Robert Koleji Tiyatro Yarışması’nda, Saint Joseph Tiyatro Festivali’nde ve Marmara Koleji Tiyatro Günü’nde Haldun Taner’in “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı oyununu sergilemiştir.

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi olarak, TÜRSAK Vakfı’nın düzenlediği "Korsanlıkla Mücadele ve Telif Hakları" konulu, İstanbul Liseler arası Kısa Film yarışmasına katıldık.

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi, Enka Okulları’nın düzenlediği 4. Kısa Film Festivali’nde "En İyi Film Afişi Birincisi" oldu.