Modern Derslikler

Sınıflarımız fiziksel olarak 20 kişilik öğrenci kapasitesini rahatlıkla karşılayacak şekilde oluşturulmuştur.

Her öğrencimizin kişisel dolabı ve sırası vardır.

Sınıflarımızda dersler; internet bağlantılı bilgisayar,projektör,ses sistemi, görsel-işitsel CD ve DVD’ler ile desteklenerek işlenmektedir.

Matematik Dersliği
Öğrencilerimizin oynayarak öğrenmelerini ve aynı zamanda matematik,mekanik ve teknik konulara erken yaşta giriş yapmalarını sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Satranç Dersliği
Okulumuzda yirmişer kişilik iki adet tam donanımlı satranç sınıfı mevcuttur. Sınıflarımızda orijinal satranç masaları ve onar adet satranç takımı, projeksiyon cihazı, satranç panoları, gerekli cd ve kaynak kitaplar ile satranç programları bulunmaktadır.

Bilişim Teknolojileri Dersliği
Okulumuzda, her birinde 20 bilgisayar bulunan 3 adet bilişim teknolojileri laboratuarı bulunmaktadır. Bu laboratuarda öğrencilerimizin, son teknoloji ile iç içe olmaları, bilişim dünyasını tanımaları, akademik becerilerini çağın teknolojik özellikleri doğrultusunda geliştirmeleri sağlanmaktadır. Okul çapında network alt yapısı kurulmuş, okul ağının hızlı ve kesintisiz Internet bağlantısı da sağlanmıştır.