Minik Kalplerden Yükselen 23 Nisan Coşkusu
Sevgili Öğretmenlerimiz ve Küçük Kahramanlarımız,
22 Nisan'da anaokulumuzda gerçekleştirdiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamamız, minik kalplerimizin coşkusu ve neşesiyle adeta bir şölen havasında geçti!
Öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladıkları birbirinden anlamlı ve güzel şiirleri başarıyla sunup, rengârenk kostümleriyle sahneye çıkan minik öğrencilerimiz, coşkulu dans performanslarıyla büyük alkış aldılar.
Öğrencilerimiz büyük bir coşku ve gururla 100. Yıl Marşımızı hep bir ağızdan okudular. Marşımızın coşkusu, okul bahçemizde gerçekleştirdiğimiz bayraklarla dolu yürüyüşümüzde de yankılandı. Minik ellerde dalgalanan bayraklarımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayram sevincini en güzel şekilde yansıttı. Bu özel günün kutlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilere teşekkür ederiz.