“ŞİİR HER YERDE” sergisi…

Marmara Koleji hazırlık sınıfları ile 9. sınıf öğrencilerinin, yarıyıl tatilinde hazırlamış oldukları yaratıcı çalışmalar sergileniyor. Sınıflarımız, bir dönem boyunca öğrenmiş oldukları ve seçtikleri şiirleri, yaratıcılıklarını kullanarak istedikleri herhangi bir nesne üzerinde çok çeşitli şekillerde sergileyerek başarılı bir sergi ortaya çıkardılar.Özel Marmara Koleji hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri, Türk Edebiyatı dersi kapsamında, 9  Şubat 2015 tarihinde Marmara Koleji fuaye alanında açtıkları şiir sergisinde, birbirinden ilginç objelerin üzerine yazdıkları, ünlü şairlerin şiirlerini sergilediler. “Şiir Her Yerde” adı verilen proje kapsamında şiirleri; deniz kabuğu, ayna, çerçeve ve tabak gibi objelerin üzerinde kullanan öğrenciler yaratıcılıkları ile büyük beğeni topladılar.