10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Marmara Eğitim Kurumları “Atatürk”ü büyük bir özlem ve minnetle andı…

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal, 75. ölüm yıldönümünde, 10 Kasım 2013 Pazar günü, okulumuzun Hasan Ali Yücel konferans salonunda yapılan bir törenle anıldı. Tören; yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizin yanı sıra velilerimiz tarafından da büyük bir ilgiyle izlendi. Özel Marmara İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği Atatürk şarkılarının ardından, yine İlköğretim Okulu öğrencilerinin oratoryosuyla devam eden törende, Marmara Koleji Lise öğrencilerinin şiirleri ve Ata’ya seslenişi izleyenlere duygulu anlar yaşattı.Lise bölümünün hazırlamış olduğu ve Atatürk’ün liderlik vasıflarını dile getiren “Lider Dediğin” adlı slayt gösterisinden sonra Zeybek gösterisiyle tören son buldu.