ATAŞEHİR HAYVAN BARINAĞI İÇİN MAMA PROJESİ

Sosyal Sorumluluk ve Proje Kulübü etkinliği olarak, 15 Ekim 2016 Cumartesi günü, Kimya öğretmenimiz Elif Çınar sorumluluğunda, okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinden toplanan kedi ve köpek mamaları, Ataşehir Hayvan Barınağı’na götürüldü. Kolej 11 IB sınıfı öğrencilerinin CAS çalışmaları kapsamında Hayvan Hakları Haftasında başlatılan mama kampanyası sonucunda yaklaşık300 kg. köpek – kedi maması barınaktaki sahipleri ile buluşturuldu. Kolej binasında toplanan mamaların nakliyesi için de çalışan öğrenciler, mamaları barınağa taşıdıktan sonra 30 dakika boyunca barınak hayvanlarıyla ilgilendiler. Öğrencilerin yoğun çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen bu sorumluluk projesinde, öğrenciler hem eğlenceli hem de kaliteli vakit geçirdiler.