CUMHURİYETİMİZİN 93.YILINI COŞKULU BİR TÖRENLE KUTLADIK

29 Ekim 1923’te ilan edilen “Cumhuriyet” ile birlikte, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in sayesinde ulusumuz; onurlu, özgürce düşünebilen ve eşit haklara sahip yurttaşlar haline gelmiş, devletin tek ve gerçek sahibi olmuştur. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet bilincini taşıyan ve bu yolda ilerlemeye devam eden Marmara Koleji, bu özel günü coşkulu bir törenle kutladı. Özel Marmara Koleji ve İlköğretim öğrencilerinin işbirliği ile hazırlamış oldukları programda öğrenciler, bu güzel günün önemini skeçler, şiirler ve çeşitli gösteriler ile vurguladılar. Törenimiz Cumhuriyet Resim Sergisi ve ardından pasta kesilerek sona erdi ve bizler bir kez daha, şartlar ne olursa olsun, Cumhuriyetimize sahip çıkmaya söz verdik. Yaşasın Cumhuriyet!