Cem Candan’ın EYP Seçimlerinde Büyük Başarısı

Avrupa Gençlik Parlamentosu Derneği tarafından düzenlenen 15.Uluslararası Avrupa Gençlik Parlamentosu Ulusal Seçim Konferansı, 4 - 7 Nisan 2014 tarihleri arasında “Engeller Olmadan, Sınırların Ötesinde” temasıyla Kabataş Erkek Lisesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Danışman öğretmenleri Aslı Kaşdarma ve Zülal Eroğlu rehberliğinde uluslararası konferanslara  ikinci kez katılmaya hak kazanan Marmara Koleji EYP Kulübü öğrencileri  Cem Candan, Zeynep Karasar, Ceren Denizli, Tarkan Vulaş, Deniz Oruç, Didem Erben  25 liseden yaklaşık 140 delegenin katıldığı konferansta okullarını başarıyla temsil ettiler.

Tüm çalışmaları izleyen jüri ekibi tarafından değerlendirilen  öğrenciler Uluslararası Avrupa Gençlik Parlamentosu konferansında delege olmak için yarıştılar. Delegasyonun dikkatini yaptıkları değerlendirmelerle ve konuşmalarla çeken 11-IB sınıfından Cem Candan Avrupa Gençlik Parlamentosu İrlanda 1. Uluslararası Forumu’na Türkiye delegesi olarak seçildi.