Debate 2014

İngilizce eğitimine verdiği önemle bilinen Özel Marmara Koleji’nde Yabancı Diller Bölümü tarafından her yıl 9.sınıflar arasında düzenlenen Debate “İngilizce Münazara” etkinliği bu yıl da 10 ve 21 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. Melisa Erben, Irmak Karadeniz, Yağmur Kırali isimli öğrencilerin9 Asınıfını temsil ettiği yarışmada, 9 B sınıfı için Ayla Şentürk, Dila Kızıltaş ve Ece Üstünay yarıştılar.9 Csınıfı ise Melisa Candan, Didem Erben ve Sadi Çelik tarafından temsil edildi. Öğrencilerimizin “Suç İşleyen Çocuklar ”, “Kız ve Erkek Öğrenciler için Eğitim” konularında fikirlerini İngilizce ifade ederek başarıyla savundukları yarışmada birincilik 9 B’nin oldu.