Hazermi 2019 Şenliğinden Kareler

Harezmi Eğitim Şenliği YTÜ’de

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde (YTÜ) düzenlenen Harezmi Eğitim Şenliği’ne katılan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, projeye katılımın her geçen yıl arttığını belirterek, “Model öğrencilerimizin sadece zihinsel, bilişimsel kapasitelerini değil, duygusal zekalarını da destekliyor” dedi.  İstanbul'da 196 devlet okulu ve 7 özel okulda ''Harezmi Eğitim Modeli" uygulandı.  Hayal gücünü geliştirip ahlaki değerleri benimsetmeyi amaçlayan ''Harezmi Eğitim Modeli" ile 4 bin 112 öğrenci eğitim aldı. Düzenlenen şenlikle yıl boyu yapılan çalışmalar sergilendi. İstanbul'da 196 devlet okulu ve 7 özel okulda hayata geçirildi.  Eğitim öğretim yılının sonunda Yıldız Teknik Üniversitesinde Harezmi Şenliği düzenlendi. Öğrenciler çalışmalarını sergiledi. Şenliğe TRT gençlik korosu da katıldı. Öğrenciler yıl boyu yaptıkları çalışmaları sergiledi. Heyecanla projeleri anlattı. Yapılan çalışmalar, çocukların gelişimine de katkı sağladı. Özel Marmara Koleji öğrencileri bilgisayar ortamındaki mükemmel dünyalarını sanal ortamda oluşturarak sanal gerçeklik gözlüğü ile ziyaretçilere sundular.

Hazermi 2019 Şenliğinden Kareler