Hello… Hola… Hallo… Bonjour…

Özel Marmara Koleji’nde verilen üst düzey İngilizce eğitimin yanında ikinci dil olarak Almanca, Fransızca, İspanyolca da okutulmaktadır. Özel Marmara Koleji Yabancı Diller Bölümü tarafından 4 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen Modern Diller Günü birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu. İkinci yabancı dilin önemine ilişkin bilgilendirici ve bir o kadar da eğlenceli programda, Rotary Değişim Programı ile ülkemize yurtdışından gelen yabancı öğrencilerin Türkçe öğrenme süreçlerini anlatan konuşmaları Marmara Eğitim Kurumu öğrencileri tarafından ilgi ile izlendi. Programda; ülke tanıtımları, dilin doğuşu, yabancı dillerin oluşumu anlatılırken diller arası farklılıklar, kolej öğrencilerinin katılımı ile kayda alınan dinamik bir video ile anlatıldı. Müzik ve aşkın, dil kadar evrensel oluşunun yansıtıldığı programda, canlı müzik performansları ve Bodo Wartke'nin farklı dillerde aşk şarkısı da büyük ilgi ile izlendi.