MARMARALI GENÇLER DÜŞLER AKADEMİSİNDE

MARMARALI GENÇLER  DÜŞLER AKADEMİSİNDE

İnsani Değerler ve Engelsiz Düşler Kulübü Danışman Öğretmenleri İrem Piperoğlu ve Melek Ekşi ile engelli ve sosyal dezavantajlı gençlere ücretsiz olarak kültür ve sanat eğitimlerinin verildiği, Düşler Akademisinin birlikte planladığı “Mutfak Atölyesi” çalışmasında öğrenciler eğitici olmanın yanı sıra bir o kadar da eğlenceli saatler geçirdi. Çalışma öncesinde engelli bireylere yaklaşım konusunda bilgilendirilen öğrencilerimiz, sonrasında Düşler Akademisinin öğrencileri ile birlikte kurabiyeler yapıp, bu kurabiyeleri okul ortamında paylaştılar.Yapılan görüşmeler sonrasında ikinci dönem de görme engelli öğrenciler için kitap seslendirme çalışması yapılması planlandı.