Maltepe Belediyesi’ne Nezaket Ziyareti

Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları Daire Başkanı İonna Kuçuradi, Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Betül Çötüksöken, Fen Edebiyat Fakültesi Yardımcı Doçent Neşe Şahin Taşğın, Marmara Eğitim Kurumları Lise Müdürü Mehmet Alkan, Marmara Eğitim Kurumları Halkla İlişkiler Müdürü Sevilay Nazilli, Maltepe Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi ve Vakıf Müdürü Melike Oğuzhan, Türkiye İş Bankası A.Ş. Marmara Eğitim Köyü Şubesi Bireysel Satış Yöneticisi Selda Takmaz Maltepe Belediye Başkanı Sayın Ali Kılıç'a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaret, İstanbul Maltepe İlçesinin mahalle bazında ihtiyaçlarının saptanması ve bu ihtiyaçların dikkate alınarak kısa, orta ve uzun vadede yeni projelerin planlanması için düzenlenmiştir. Toplantıda Aile Okulu Projesi. (Anne – Baba Eğitimi), Evlilik Öncesi Eğitim, Maltepe İlçesi Kurum Çalışanlarına İnsan Hakları Eğitimi, Okullarda Fiziksel Güvenlik Projesi, Maltepe İlçe Okullarına Hizmet İçi Eğitimi, Engelli Eğitimi ve Cumhuriyet Eğitim Merkezinden Yararlanan Çocuklara Giysi ve Kitap Yardımı başlıklı projeler görüşülmüştür.