Marmara Koleji Daruşşafaka MUN Konferansında

Darüşşafaka Eğitim Kurumlarının  4-5 KASIM 2013 tarihleri arasında düzenlediği MUN (MODEL UNITED NATIONS) Konferansına, öğretmenleri Nur Şahin ve Necef Zaloğlu liderliğinde katılan MARMARA KOLEJİ MUN takımı öğrencileri, Batuhan Konan,Özgür Şahinoğlu,Merve İbrahimiye,Lalin Elkatip,Melih Çelik ve  Austin Britt  Çin delegesi olarak konferansta yerlerini aldılar. İstanbul’un çeşitli okullarından gelen ve farklı ülkeleri temsil eden delegelerle birlikte görüş alışverişinde bulundular.Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimiz Silahsızlanma,Çevre,Siyaset,İnsan Hakları konularında çözüm önerilerini sundular.

Not:Öğrencimiz Austin Britt’in komitede yaptığı konuşmanın bir bölümünü aşağıda izleyebilirsiniz.