Marmara Koleji RCIMUN’da

Dünyadan ve Türkiye’den 55 okul ve 900 öğrenci katılımı ile bu yıl 8.si gerçekleşen Uluslararası RCIMUN (Robert College International Model United Nations) konferansına, Marmara Koleji öğrencileri Betül Sıtkı, Rana Batur, Şeyda Nur Yılmaz ve Burcu Köksal Marmara Koleji Akademik Koordinatörü Nur Şahin ve Necef Zaloğlu danışmanlığında katıldılar.1-5 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen konferansın bu yıl ki konusu “Siyasi Katılımın Değişen Hatları: Küreselleşen Dünyada Demokrasiyi Yeniden Düşünmek” idi. Konferansta Marmara Koleji öğrencisi Betül Sıtkı’nın hem İngilizce hem de İspanyolca yaptığı açılış konuşması salondaki katılımcılardan büyük alkış topladı.