ÖĞRETMENLER GÜNÜ VESİLESİ İLE "VALİDEBAĞ ÖĞRETMENEVİ HUZUREVİ"NDEKi ÖĞRETMENLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI İLETTİK

Özel Marmara Koleji 10-A sınıfı öğrencileri, İngilizce öğretmenimiz Burak Demirkazık’ın rehberliğinde, Üsküdar Validebağ Öğretmenevi kampüsündeki huzurevinde kalan öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle anlamlı bir ziyarette bulundular. Öğrencilerimiz bu ziyarette hem hediyelerini takdim ettiler hem de götürdükleri kurabiyelerle çay içerek hoş sohbetlerde bulundular. Ayrıca , Ulu önder Atatürk’ü yakından gören öğretmenlerimiz yaşamış oldukları duygu ve heyecanları öğrencilerimiz ile paylaştılar. Huzurevinde kalan öğretmenlerimiz öğrencilerimize öğretmenlik mesleğinin kutsallığını anlattılar ve bu ziyaretten son derece mutlu olduklarını belirttiler.