Prep Show'da "Bir Deli Kaçtı"

Marmara Koleji “Prep Show”  (Hazırlık Sınıfları Geleneksel Sene Sonu Gösterisi) 11 Haziran'da Hasan Ali Yücel Konferans Salonu'nda velilerin de katılımıyla gerçekleştirildi. Hazırlık sınıfı öğrencilerinin İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca dillerindeki dans, şiir, şarkı ve kısa film etkinliklerinin ardından sundukları tiyatro gösterisi izleyenlerden tam not aldı. Akıl hastanesinden kaçan bir delinin her yerde aranmasını konu alan ve hazırlık sınıfı İngilizce öğretmeni Sitem Sipahi tarafından kaleme alınıp yönetilen "Bir Deli Kaçtı" oyunda başarılı bir performans çizen öğrenciler, izleyenlere gerçek delinin içeridekiler mi dışarıdakiler mi olduğunu sorgulattı. Rehberlik Danışma Merkezi Koordinatörü Birsel Kutlu Timirli ve Fen-Matematik Bölüm Başkanı Hülya Tarsus'un da rol aldıkları oyunda gösterdikleri performans izleyicilerden büyük bir alkış aldı. Gösteri düzenlenen kokteyl ile sona erdi.