Whispers of Wisdom

Özel Marmara Koleji Yabancı Diller Bölümü "İngilizce Şiir Dinletisi" performansını 13 Mayıs Salı günü sahneye koydu. İngilizce Öğretmeni  Zehra Hasır danışmanlığında düzenlenen  aktiviteye 28  öğrenci ve  5 öğretmen 40 şiirle katıldı. Whispers of Wisdom adlı gösteride; öğrenciler İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca şiirler okudular. Programın açılış konuşmasında Can Esen son derece ilgi çekici bir şiir dersi vererek izleyenleri büyüledi.  İnsanoğlunun doğumundan, çocukluğundan, sevdalarından, hayallerinden, umutlarından, yaşlılığından ve kayıplarından söz eden özenle seçilmiş dünya edebiyatı şiirleriyle ve bunlara eşlik eden melodilerle Marmara Koleji öğrencileri keyifli bir zaman yaşadılar. Öğrencilerin yanı sıra  Pınar Çırpanlı, Aslı Kaşdarma, Esra Kesenci, Sedat Toy ve Can Esen  gibi öğretmenler de okudukları şiirlerle  güne ayrı bir güzellik kattılar.