Marmara Eğitim Kurumları 9-10 Yaş Yüzme Şenlikleri

28 Mayıs 2016 Cumartesi günü Okulumuz 9-10 Yaş Yüzme Takımları ve çeşitli Spor Kulüplerinin katılımları ile Marmara Eğitim Kurumları 9-10 Yaş Yüzme Şenlikleri düzenlenmiştir.

MEK Olimpik Kapalı Yüzme havuzunda saat 08.00’den itibaren gelen misafir takımların yerleşimleri ve ısınmalarının ardından saat 10.00’da yarışmalar başlamıştır. 16 takım ve yaklaşık 110 sporcunun katıldığı şenliklerde Türkiye Yüzme Federasyonuna bağlı 15 resmi hakem görev almıştır.

Yarışmalara okulumuzu temsilen Elif Naz Erdoğan, Defne Döğenci, Talya Çağıran, Emre Kaya Sungur, Meftun Mirza Yücetin, Rayan Nadal Matin, Eren Karakuş, Bora Erden, Alpaslan Tellioğlu, Arhan Giray, Bartu Kayar, Kaan Özçelik, Çınar Süslü, Yağız Efe Özgür, Yaşar Ege Erdoğan, Tuğçe Çakmak, Nil Uğural, Ekin Yoldaş, İlke Özkan, Sera Atalay, Sezen Hewit, Fulya Doğan, Ada Akın, Duru Acül katılmışlardır.

Ayrıca yarışmalarda Meftun Mirza Yücetin 50 metre Serbest Teknik 1. ,Emre Kaya Sungur 50 metre Kelebek Teknik 3. , Rayan Nadal Matin 50 metre Sırtüstü Teknik 2. , Kaan Özçelik 50 metre Kurbağalama 1. ,4x50 metre Serbest Bayrak (Emre Kaya SungurRayan Nadal Matin-Bora Erden-Meftun Mirza Yücetin) 2. ve 4x50 metre Karışık Bayrak (Eren Karakuş-Rayan Nadal Matin-Bora Erden-Meftun Mirza Yücetin) 2. olmuşlardır.

Marmara Eğitim Kurumları Geleneksel Yüzme Şenliklerinde başarı ile mücadele eden ve okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi ve onların gelişimine katkıda bulunan öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.