Özel Marmara Ortaokulu Geleneksel Mini Voleybol Şenliği

02 Nisan 2016 Cumartesi günü Resmi ve Özel okulların, ayrıca çeşitli spor kulüplerinin katılımları ile Voleybol sporunu öğrencilere sevdirebilmek, altyapılarda yaygınlaştırabilmek, fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkıda bulunabilmek amacı ile okulumuz bünyesinde geleneksel Geleneksel Mini Voleybol Şenliğini düzenlemiştir.

09.00’da M.E.K Kapalı Spor Salonunda okulumuz Minik ve Küçük kız takımları ile birlikte 14 takımın katılımı ile düzenlenen açılış seramonisinde İstiklal Marşı’nın ardından okulumuzun Dans ve Cimnastik ekipleri gösteriler gerçekleştirerek izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.Küçük sporcular gösterilerin sonunda “Spor Kardeşliktir” sloganı ile sporun önemini bir kez daha vurgulamışlardır.

Üç sahada (A-B-C) toplam 50 müsabaka oynanmıştır. 2003, 2004, 2005 ve 2006 doğumlu kız öğrencilerin görev aldığı turnuva öğrencilerin bireysel gelişimleri açısından oldukça verimli geçmiştir. Turnuvamız saat 17.30’da yapılan ödül törenin ardından sona ermiş ve Küçük kız takımımız turnuvayı şampiyon olarak tamamlamıştır.

Dereceye giren okullar; Özel Marmara Ortaokulu, Muhsine Zeynep Ortaokulu, Caan Spor Kulübü, Maltepe Yıldızları Spor Kulübü

Amacı voleybolu seven sportif nesiller yetiştirmek olan etkiliğe katılan bütün sporculara ve öğretmenlerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.