Büyük Ata’mızı Özlemle, Saygıyla ve Minnetle Andık

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa intikalinin 81. yıl dönümünde Marmara Koleji olarak ilkokul, ortaokul ve lise gruplarımızla birlikte 10 Kasım 2019 sabahı saat 09.05’te Büyük Ata’mızı özlemle, saygıyla ve minnetle andık. 1938’de bir 10 Kasım sabahı onu sonsuzluğa uğurladık. Ancak düşüncelerini aklımızda ve kalbimizde her daim yeşertmekteyiz. Sonbaharın hüzün dolu bir 10 Kasım’ında yine onsuz fakat onunla dopdoluyuz. Mustafa Kemal özgürlüktür, hürriyet abidesidir, sömürgeci zihniyetler karşısında dik duran eşsiz bir liderdir. Mustafa Kemal, mazlum milletlere bağımsızlık yolunda örnek olmuş; onlara esarete asla boyun eğmemelerini öğretmiştir.