2015-2016 Öğretim yılı 9.Sınıflar arası İngilizce Münazara Yarışması

2015-2016 Öğretim yılı 9.Sınıflar arası İngilizce Münazara Yarışması 3 oturum şeklinde gerçekleştirildi. Fen Lisesi 9-A sınıfını Azer Sadıkoğlu, Çiğdem Çıtak ve Tuna Aydın’ın, Kolej 9-B sınıfını ise Onat Ribar, Ege Tütüncü ve Pelin Gökkuş’un  temsil ettiği yarışmada finale kalan sınıflar Kolej 9-A ve 9-C oldu. Kolej 9-A Sınıfını Emre İbrahimiye,  Güneş Sağnak ve Nadide Tumper’in temsil ettiği münazara finalinde 9-C adına Göksu Sönmez, Serkan Onar ve Alkış Tekin konuştu. Öğrencilerin, “Ünlülerin gençlere kötü örnek olup olmaması, reklamların faydalı olup olmadığı ve kişilik belirlemede çevre faktörlerinin mi, soyaçekimin mi daha etkili olduğu” konularını İngilizce tartıştıkları oturumlar bir hayli heyecanlı geçti. 11 Dil Sınıfı’ndan öğrencilerin jüri görevini üstlendiği yarışmada Kolej 9-A sınıfı şampiyon oldu. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.