AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU (EYP) KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ

KOÇ FORUM 2015’TE…

Marmara Koleji  Avrupa Gençlik Parlamentosu öğrencileri  08-11 Mayıs 2015 tarihlerinde  VKV Koç Özel Lisesi tarafından düzenlenen Gençlik Forumu’na katıldı.”Avrupa ve Dünya ,Kendi Sürekliliğini Sağlayabilen Bir Avrupa’ya Doğru” teması çerçevesinde Türkiye’nin her yerinden gelen seçkin okullardaki öğrencilerle dört gün süren ortak ve yoğun tempolu bir çalışmaya katılan EYP kulübü öğrencileri, konferans süresince üstün başarılarıyla dikkat çekti.

Tarih öğretmeni Zülal Eroğlu ve İngilizce öğretmeni Sitem Sipahi  danışmanlığında  konferansa katılan Büşra Çelik, Ece Bulut , Ece Üstünay, Didem Erben , Melisa Candan,Deniz Oruç, Cansu İpek, Hüseyin Deniz isimli öğrenciler komite çalışmalarını başarıyla bitirdikleri için sertifika almaya hak kazandı. Büşra Çelik ve Ece Bulut isimli öğrenciler komiteleri tarafından temsilci olarak seçilerek komite raporlarını içeren konuşmayı konferans salonunda gerçekleştirdi. Ulusal ve uluslararası birçok soruna çözüm bulmak için çalışan gençler, çözüm önerileriyle büyük beğeni topladı.