GELENEKSEL 15. CEMAL YİRMİBEŞ VOLEYBOL TURNUVASI

Marmara Koleji,Lise Beden Eğitimi bölümünün düzenlediği Geleneksel 15. Cemal Yirmibeş Voleybol Turnuvası; 18-19 Şubat 2016 tarihlerinde, okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşmiştir. Turnuvaya bayanlarda Marmara Koleji, Maltepe Anadolu Lisesi, Atilla Uras Anadolu Lisesi ve Ö.Üsküdar Amerikan Lisesi; erkeklerde Marmara Koleji, Ö.Darüşşafaka Lisesi, Atilla Uras Anadolu Lisesi ve Ö.Üsküdar Amerikan Lisesi olarak 8 takım katılmıştır.

Çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuvada her yıl olduğu gibi Cemal Yirmibeş’in annesi Mine Hanım ve babası Tahir Bey turnuvayı yakından takip ettiler. Plaket ve çiçeklerini okulumuz Başmüdür Yardımcısı Nur Şahin’den aldılar.

Turnuva sonunda Bayanlarda; 4.’lük kupasını Ö. Marmara Koleji,

3.’lük kupasını Maltepe Anadolu Lisesi,

2.’lik kupasını Atilla Uras Anadolu Lisesi,

1.’lik kupasını Ö.Üsküdar Amerikan Lisesi almıştır.

Erkeklerde; 4.’lük kupasını Ö.Marmara Koleji,

3.’lük kupasını  Ö.Darüşşafaka Lisesi,

2.’lik kupasını Atilla Uras Anadolu Lisesi,

1.’lik kupasını Ö.Üsküdar Amerikan Lisesi almıştır.

Katılım gösteren tüm okullara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, galibiyet alan takımlarımızı tebrik ediyoruz.